Popularni postovi

27 svibnja 2021

Što je to D-U-N-S broj ...

 


DUNS broj jedinstveni je deveteroznamenkasti broj koji identificira poslovne subjekte na osnovi lokacije. Dodijeljen i održavan od strane Dun & Bradstreet (D&B), DUNS broj se široko koristi kao standardni poslovni identifikator.

Vaš DUNS broj upotrebljavat će se za provjeru identiteta i statusa pravne osobe vaše organizacije kao dio našeg postupka provjere upisa, posebno u vezi s internetskim uslugama, razvojem igara / aplikacija (poput SSL-a), Trust Seal na vašoj web stranici ili vašem Appleu / Googleov račun za razvoj aplikacija - čak i s aplikacijama kreditnim i financijskim institucijama.

Vaš DUNS broj bit će izravno povezan s kreditnom datotekom vaše tvrtke i igrat će važnu ulogu u potrazi za kreditom i financiranjem vaše tvrtke. Uz DUNS broj i poslovno-kreditno izvješće, zajmodavci, dobavljači i vjerovnici sada će moći bolje procijeniti kreditnu sposobnost vašeg poslovanja.

Sustav D-U-N-S primjenjuje se u cijelom svijetu.

Svoj broj možete pronaći na sljedećoj web-lokaciji tvrtke D&B ili se na njoj prijaviti za ishodovanje istog: www.dnb.com


Nema komentara:

Objavi komentar